Cellotec Troffelvloer

Offertes aanvragen

U bent op zoek naar een offerte voor troffelvloer in uw regio. U hoeft alleen het formulier in te vullen, en u zult direct uw troffelvloer offerte ontvangen.Troffelvloer

Troffelvloer Tilburg

Misschien heb je al wel eens gehoord van een troffelvloer. Troffelvloeren worden steeds populairder en bieden bovendien vele voordelen ten opzichte van andere soorten beschikbare vloeren.

Een van de grootste voordelen van troffelvloeren is dat zij bijzonder sterk zijn en goed tegen een stootje kunnen. Daarnaast ontstaan er op een troffelvloer niet snel krassen, wat ook wel prettig is. Ook is een troffelvloer makkelijk schoon te houden. De troffelvloer bestaat uit grindkorreltjes die bij elkaar worden gehouden door hars.

Dankzij de hars die de troffelvloer bij elkaar houdt, ontstaat een waterdichte vloer. Daarom is de troffelvloer bijzonder geschikt voor bijvoorbeeld de badkamer of de keuken.

Cellotec Troffelvloer

U bent op zoek naar offertes voor troffelvloer in uw regio. U hoeft alleen het formulier in te vullen, en u zult direct uw Offerte ontvangen

Offerte aanvragen